Groepsreis

La Fortuna

De nacht verliep weer net zo slecht als alle anderen. We hebben daarom besloten om niet mee te gaan met de groep. De groep gaat vandaag naar Caño Negro. Een natuurgebied waar heel veel watervogels leven. Wij hadden ons daar erg op verheugd, maar besluiten dat het beter is om een dagje "thuis" te blijven.

Het is nog vroeg dus ik duik mijn bed weer in voor de nodige uren slaap. Het slapen heeft mij goed gedaan en ik verheug mij op het ontbijt. Ik kan wat fruit eten en dat is voor mij al heel wat. Als we vanaf het restaurant naar ons huisje lopen komen we langs de voederplaats voor vogels. We zien groene, blauwe, rode en gele vogels in alle soorten en maten. Tussen de vele buien door en de nodige rustpauzes zien we enorm veel vogels.. Elke keer als we terug komen bij de voederplaats zitten er weer andere soorten vogels. Wij vragen ons (bijna) af of de groep wel net zoveel zal zien.

Na onze lunch lopen we nog een klein rondje door het natuurgebied dat bij het park hoort. Het is een prachtige route door de jungle. Het pad is behoorlijk glibberig en smal. Een echte avontuurlijke route. We doen het op ons eigen tempo. Langzaam komen we er ook. De zon komt inmiddels door en zo kunnen we lekker uitrusten in de zon op het terras (met schommelstoel).

Als de groep terug komt om half zes zijn we blij dat we niet mee zijn geweest. Dat was een veel te lange dag voor ons geweest. De reacties zijn wisselend. Ze hebben zeker mooie vogels gezien, maar het was eigenlijk te ver reizen. Wij hebben er dus goed aan gedaan om lekker een dagje op het resort te genieten.